fbpx

Ajándékutalvány

12990 Ft18990 Ft

 

Ajándék utalvány! Egy királyi vászonkép portré kedvencedről, lenyűgöző, vicces és tekintélyt parancsoló! Ám nem biztos, hogy a gazdi tud erről! Ajándékozz egy utalványt, és bízd rá a választást! A kifizetés után digitális utalványt kapsz a te általad kívánt névvel és választott összeggel. Az utalványon szereplő kód beírásával a gazdi máris érvényesítheti a vásárlását. Vigyázz, az ajándékutalvány lejárati dátumhoz kötött, idejében fel kell használni!

 

 

Törlés

Digitális verzió

Ajándékozott neve

Cikkszám: o1-24 Kategória:

Leírás

Festővászonra nyomtatott művészi nyomat az általad választott kosztümmel, a te általad küldött fotóval. Az összedolgozást tapasztalt szakfényképész készíti el.

Műszaki leírás: vakrámára feszített nyomtatott vászonkép a  legjobb minőségű, amerikai Fredrix© művészi festővászonra az általad választott méretben. A kép időtálló, nem fakul, nem mosódik el.

Az elkészült képről mintaképet küldünk. Az elfogadásod után történik meg a festői vászonkép elkészítése, amelyet 2-5 nap múlva küldünk el neked.

A vászonképre nem teszünk akasztót, mert az elnyomja a faltól. Bármely falból kiálló szegre, csavarra a kép rátehető. A kép mozgatásával a vízszintes helyzet könnyen megvalósítható. Ha vannak még kérdéseid, megtalálod a kisokosban!

További információk

Válassz méretet:

20×30 cm, 30×40 cm, 40×60 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ajándékutalvány” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

>